ΝΕΟΙ Τελευταίας Γενιάς Μηνιαίοι Φακοί Επαφής Σιλικόνης / Υδρογέλης - Οptimum Aberration Control.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι φακοί επαφής Σιλικόνης- Υδρογέλης GEMALENS CRYSTAL αποτελούν τους ιδανικούς φακούς στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς τα επίπεδα υδροφιλίας τους και ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής τους με την προσθήκη υαλουρονικού νατρίου κατά τη διαδικασία πολυμερισμού του υλικού, δεν επιτρέπουν την «αφυδάτωση» του φακού επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης και μειώνουν την τριβή μεταξύ φακού και βλεφάρων.

Επιτρέπουν τη διατήρηση των φυσικών επιπέδων οξυγόνου στα μάτια, παρέχοντας εξαιρετική υγεία και άνεση! 

Η σιλικόνη-υδρογέλη είναι το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται όλοι οι τελευταίας γενιάς μαλακοί φακοί επαφής. Το πλεονέκτημα της σιλικόνης-υδρογέλης είναι ότι επιτρέπει περισσότερη ποσότητα οξυγόνου να διαπεράσει το φακό και να φτάσει στον κερατοειδή, συγκριτικά με τα άλλα υλικά των μαλακών φακών. Έτσι, οι φακοί είναι πιο άνετοι, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό προς το τέλος της ημέρας, δεδομένου ότι στεγνώνουν λιγότερο πάνω στα μάτια.

Η τεχνολογία Οptimum Aberration Control αποτελεί μια εξελιγμένη μέθοδο γεωμετρικής κατασκευής ιδανικών ασφαιρικών καμπυλοτήτων με προσθήκη εμπρόσθιων ελλειψοειδών επιφανειών, οι οποίες όταν εφαρμόζονται στον κερατοειδή μειώνουν τις διαταραχές της όρασης, επιφέροντας έτσι βελτίωση της οπτικής οξύτητας σε όλες τις αποστάσεις, αύξηση του βάθους του πεδίου όρασης και μέγιστη ευαισθησία της αντίθεσης (contrast), τείνοντας έτσι να ελαχιστοποιούν στο μέγιστο το σύνολο των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης.
Συνηθισμένα φαινόμενα από την χρήση φακών επαφής, όπως η μειωμένη νυχτερινή όραση, η χαμηλή αντίθεση των χρωμάτων καθώς και οι ενοχλητικές λάμψεις, εξαλείφονται. 

Πλεονέκτηματα

✔ Οptimum Aberration Control- Ασφαιρική γεωμετρία κατασκευής:
Ρύθμιση των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης στην κάθε διοπτρία για βέλτιστη οπτική οξύτητα, ευαισθησία αντίθεσης και ποιότητα όρασης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Όραση υψηλής ευκρίνειας (HD) για μειωμένο θάμβος και άλη, από τις πηγές φωτός.
✔ Σύγχρονος τρόπος κατασκευής με προσθήκη μορίων Υαλουρονικού Νατρίου για απαράμιλλη ενυδάτωση, μηδενική αφυδάτωση, εξαιρετική άνεση ακόμα και σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας.
✔ Με υψηλό Dk/t για μέγιστη διαπερατότητα οξυγόνου στα μάτια.
✔ Με χαμηλό Modulus για εύκαμπτο και μαλακό υλικό με αποτέλεσμα τον εύκολο χειρισμό και την εξαιρετική αίσθηση στα μάτια.
✔ Με λεπτά και στρογγυλεμένα άκρα για την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία των δακρύων, καθώς και για την μέγιστη αίσθηση άνεσης του φακού επαφής, καθ'όλη  τη διάρκεια της χρήσης του.

Χαρακτηριστικά
  • Υλικό: INNOFILCON A
  • Περιεκτικότητα σε Νερό: 45%
  • Γεωμετρία: Aspheric- Οptimum Aberration Control
  • Διάμετρος: 14,20 mm
  • Καμπυλότητα: 8,60 mm
  • Ισχύς: 12,00Dt έως +8,00Dt +6,00 έως-6,00 (ανά 0,25) / +6,50 έως +8,00 (ανά 0,50) -6,50 έως -12,00 (ανά 0,50)
  • DK: 147
  • Συσκευασία:
    3 φακοί επαφής μηνιαίας αντικατάστασης
  • Προτεινόμενη Τιμή: 25 €
Συνεργαζόμενα Καταστήματα