EYEMAX All in One - Με προβιταμίνη Β5

code: eyemax-all-in-one Συνεργαζόμενα Καταστήματα Video προϊόντος
eyemax-all-in-one

Το EYEMAX All in One με Προβιταμίνη B5 και Hydraflex είναι το πρώτο διάλυμα με πολλαπλές λειτουργίες που βασίζεται στο Σύστημα Eye Responsive Care System (Σύστηµα αποδοτικής φροντίδας των µατιών) με ιδιότητες περιποίησης του κερατοειδούς και της δακρυϊκής στοιβάδος. Ένας μοναδικός συνδυασμός φροντίδας για τους φακούς επαφής και για τα μάτια.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βασισμένο στο σύστημα ΕRCS φροντίζει το μάτι, όταν αυτό απαιτείται:  
- Η προ-βιταμίνη Β5 απορροφάται από το φακό τη νύχτα κατά τη διάρκεια του σταδίου καθαρισμού. • Αργή απελευθέρωση προ-βιταμίνης Β5 σε 2-4 ώρες στο μάτι, μόλις φορεθεί ο φακός.
 - Το μάτι απορροφά μόνο όση προβιταμίνη Β5 χρειάζεται ο κερατοειδής. 


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΟΦΕΛΗ

✔ Η προβιταµίνη Β5 τρέφει και προστατεύει τη φυσική διαδικασία αυτoαναπαραγωγής των κυττάρων του κερατοειδούς χιτώνα, χαρίζοντας έτσι απαράμιλλη άνεση κατά τη χρήση των φακών επαφής.  
✔ Η προβιταµίνη Β5 λαµβάνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου απολύµανσης των φακών επαφής και τελικά αποδίδεται µε την επονοµαζόµενη µέθοδο “slow release” (αργή απελευθέρωση) στο µάτι, αν  και εφόσον το επιθήλιο του µατιού χρειάζεται συµπληρωµατική προστασία.
✔ Το Hydraflex δια της ενυδάτωσης του φακού επαφής, φροντίζει για την καλύτερη ύγρανση του ματιού, καθώς και για την διατήρηση της σταθερότητας της δακρυϊκής στοιβάδος.
✔ Με ιδιότητες καθαρισµού και απολύµανσης σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τα standards όλων των διεθνών οργανισμών υγείας.

Πλεονέκτηματα

Σε συσκευασία των 360ml και 100ml, γιατί πάντα θέλεις … περισσότερο!

Χαρακτηριστικά
  • Συσκευασία:
    360ml / 100ml
  • Προτεινόμενη Τιμή: 13€ / 6 €
Συνεργαζόμενα Καταστήματα